Sådan logger du ind

Du logger på din kirke ved at gå til denne adresse: https://app.churchdesk.com/login eller ved at klikke på denne knap:

Glemt adgangskode

Har du glemt dit kodeord eller kan ikke finde din velkomst mail kan du få tilsendt en ny ved at klikke "Har du glemt adgangskoden" på login siden eller klik her.

Aldrig fået en kode

Har du endnu ikke lavet en adgangskode, kan du gå til login siden og klikke på "Har du glemt din adgangskode" eller klik på knappen herunder:

Er du en del af flere kirker?

ChurchDesk understøtter, at du har samme login til alle dine kirker, hvis du den bruger samme email alle steder. Er du f.eks. tilknyttet flere kirker i et pastorat eller et fælles kontor, behøver du kun ét login til ChurchDesk.