Opret og administrere brugere med roller

Overblik over brugere i din organisation

Du får et overblik over brugerne i din organisation ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge "Brugere".

Roller og rettigheder i ChurchDesk

Vi har lavet denne video til at give en introduktion til roller, som vi anvender til rettighedstyring i ChurchDesk.

Opret en ny bruger

Administratorer kan oprette nye brugere let og hurtigt. Det kræver kun en e-mailadresse og evt. tildeling af rettigheder og/eller grupper.

1. Klik på dit navn øverst i værktøjslinjen og derefter på "Brugere"
  2. Klik på "Tilføj en bruger" i vinduets øverste højre hjørne
  3. Skriv brugerens e-mail-adresse, evt. for- og efternavn og klik på "Næste"
  4. Vælg evt. hvilke grupper personen skal være med i og klik "Næste"
  5. Tildel en brugere en eller
  6. Klik til sidst på "Send invitation"
  7. Brugeren modtager i løbet af et par minutter en e-mail med link til login og vil blive bedt om at vælge en personlig adgangskode

Rediger en bruger

I ChurchDesk vedligeholder den enkelte bruger selv sine oplysninger, herunder navn og e-mail. Det er dog administratoren, der tildeler brugeren rettigheder. Hvis en bruger skal skifte navn, e-mail eller andet skal vedkommende selv gøre dette.

Bloker en bruger

Vi anbefaler at blokere brugere i stedet for at slette brugeren for at undgå at der slettes indhold, som er relateret til brugeren.

1. Gå ind under dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg derefter "Brugere"
  2. Klik på "Handlinger" ud for brugeren, der skal deaktiveres
  3. Under "Handlinger" vælg "bloker"
  4. Nu har personen ikke længere adgang til jeres ChurchDesk, men det indhold, som personen har lavet, bevares