Notifikationer og adviseringer

Notifikationer er adviseringer og invitationer fra ChurchDesk, som vedrører en begivenhed eller kommentarer i grupper. Det kan f.eks. være en invitation til en begivenhed eller advisering om opdateringer til begivenheder relevante for dig.

I ChurchDesk definerer den enkelte bruger sine ønsker til notifikationer.

Notifikation kan sendes ud via

• E-mail
  • Mobil via ChurchDesk app (også kaldt en "push" besked)
  • SMS

Sådan redigerer du dine notifikationsindstillinger

1. Klik på dit navn øverst og vælg "Min Indstillinger"
  2. Klik "Notifikationsindstillinger"
  3. Vælg hvordan og hvornår du vil modtage notifikationer og klik "Gem"

Eksempel på notifikationsindstillinger

NB! Følgende notifikationer kan ikke slås fra:

• Ny kommentar for begivenhed
  • Opgavepåmindelse
  • Kvittering for overførsler