Introduktion til Kalender

Med ChurchDesk kalenderen kan du:

  • Oprette interne og offentlige begivenheder
  • Oprette fravær
  • Reservere kirkens lokaler og personale 

Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over kalenderen, og opleve hvordan den virker i vores intro video.

Opret interne og offentlige begivenheder

Du opretter begivenheder i kalenderen som i næsten alle andre kalendre. ChurchDesk giver dig dog nogle særlige muligheder, som er tilpasset til kirkens arbejde. Du kan oprette jeres egne kategorier for kirkens begivenheder, som eksempelvis gudstjeneste, begravelse og bryllup.

Del offentlige begivenheder via ChurchDesk
Udover interne begivenheder kan du oprette offentlige begivenheder, som du via ChurchDesk kan dele på kirkens hjemmeside, i dit nyhedsbrev eller på sogn.dk

Tildel opgaver til kirkens medarbejdere eller frivillige
Når du opretter en begivenhed, kan du samtidig oprette og tildele opgaver, som skal udføres i forbindelse med begivenheden, til kirkens medarbejdere eller frivillige. Se mere herom i artiklen Opgaver og Planlægning.

Opret fravær

Fravær giver mulighed for at få et overblik over, hvornår kirkens medarbejdere er tilgængelige og kan spare dig for dobbeltarbejde, misforståelser eller unødige korrespondancer. Du kan oprette dine egne fraværstyper. Læs mere i artiklen Fravær.

Reserver kirkens lokaler og personale

En stor del af det administrative arbejde er reservere lokaler og have styr på kirkens ressourcer. Med ChurchDesk får du et nemt overblik over, hvornår de forskellige lokaler er ledige og dermed kan reserveres til aktiviteter. Du kan oprette og navngive lokaler, som du ønsker. Læs mere i artiklen om Taksonomier.

Besvarede dette dit spørgsmål? Tak for tilbagemeldingen Der opstod et problem med at indsende din feedback. Prøv igen senere.