Filtrer begivenheder i kalenderen

Med filtre i kalenderen kan du nemt lave din egen personlige kalender, vælge at se aftaler i en specifik kirke eller kategori. Endvidere kan du nemt og hurtige få et månedsoverblik og lokalers tilgængelighed

Lav din egen kalenderoversigt med kalender filteret

Du finder filteret i venstre side af kalenderen. Du kan åbne og lukke filteret ved at klikke på den blå cirkel nederst i billedet.

Der er tre filtreringsmuligheder:

Mine kalendere
I mine kalendere kan du slå til, kun at se begivenheder du er reservere til. Udover dine egne begivenheder, kan du slå helligdagskalenderen til eller fra.

Andre kalendere
I andre kalendere kan du tilføje ressourcer og brugere som du vil have et hurtigt overblik over.

Kirkekalender
I kirkekalender har du alle jeres begivenhedskategorier. Er det et flueben ved Kirkekalender, er alle begivenhedskategorier slået til. Er der et minus (-) ved kirkekalender, betyder det, at en eller flere begivenhedskategorier er slået fra. Er boksen tom, betyder det, at alle begivenhedskategorier er slået fra.

Fravær (denne funktion kommer snart)