Opret, rediger og slet fravær

Der er to måder at oprette et fravær i kalenderen. Du kan klikke på "Opret" øverst til venstre eller finde den ønskede dato i kalenderen og klikke direkte i kalenderen.

Du kan, som udgangspunkt, kun oprette dit eget fravær. Det kræver dog, at du er medlem af en gruppe. Har du rettigheden "Kan administrere fravær", kan du oprette fravær for andre i gruppen.

Fraværsinformation

• Bruger: Vælg den fraværende bruger
  • Dato: Udfyld datoen og tiden, som fraværet dækker over. Du har også mulighed for at lave gentagende fravær
  • Type: Hvad er årsagen til fraværet? F.eks. fridag eller sygdom
  • Gruppe: Vælg en gruppe, som du er tilknyttet eller opret en ny gruppe, som alle relevante personer er medlem af

Yderligere information

• Vikar: Skriv gerne hvem der i fraværet vikarier for dig
  • Kommentar: Skriv en kommentar, f.eks. information der er relevant for vikaren

Rediger og slet fravær

Fravær redigeres og slettes ligesom øvrige begivenheder ved at klikke på papirkurven.