Kalenderabonnementer

Du kan abonnere på ChurchDesk kalenderen eller på udvalgte egne begivenheder. Så har du altid dine private begivenheder og kirkens begivenheder i den samme kalender. Et abonnement er en en-vejs synkronisering, som løbende henter de seneste begivenheder fra ChurchDesk.

Abonner på alle begivenheder i kalenderen

1. Gå til kalenderen
  2. Klik på "Mere" i øverste højre hjørne
  3. Vælg "Abonner på kalender"
  4. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender, der hvor du definerer abonnementer på ande kalendere. Herefter er din kalender opdateret med information fra ChurchDesk hver gang du åbner den

Abonner på begivenheder du er inviteret til

1. Gå til kalenderen
  2. Åben filteret i venstre side
  3. Hold musen over dit eget navn og klik på ikonet længst til højre (se nedenfor)
  4. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Nu har du det udvalgte og altid opdaterede kalenderindhold direkte i din egen kalender

Abonner på begivenheder for en bestemt ressource eller inviteret bruger

1. Gå til kalenderen
  2. Åben filteret i venstre side
  3. Klik på overskriften "Andre kalendere"
  4. Vælg den ressource eller bruger du vil abonnere på
  5. Når du har valgt ressourcen eller brugeren fra fra drop down menuen, hold musen over navnet og klik på ikonet længst til højre (se nedenfor)
  6. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Nu har du det udvalgte og altid opdaterede kalenderindhold direkte i din egen kalender

Abonner på begivenheder for en bestemt kategori

1. Gå til kalenderen
  2. Åben filteret i venstre side
  3. Klik på pilen ved kirkens navn i bunden af filterindstillingerne, så alle kategorier bliver synlige
  4. Hold musen over den kategori, du ønsker at abonnere på og klik på ikonet længst til højre (se nedenfor)
  5. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Nu har du det udvalgte og altid opdaterede kalenderindhold direkte i din egen kalender

Bemærk:

• ChurchDesk kan kun levere kalenderabonnementer i et standardformat, som kan læses af etablerede kalendersystemer, som f.eks. Outlook og Google Kalender. Vi kan ikke yde support på opsætning af kalenderimport til forskelligesystemer.
  • Kalender feedet opdateres øjeblikkeligt, når der registreres en ændring. Det er imidlertid det enkelte kalendersystem, som definerer hvor ofte din kalender opdateres med seneste ændringer fre vores fed.
  • For at sikre det hurtigst mulige kalender feed, inkluderer det kun begivenheder op til 6 måneder frem i tiden og 3 måneder tilbage.

Brug ChurchDesk Kalender Mobile App

ChurchDesk findes også til din mobil. Hent Churchdesk app'en til iPhone eller Android for nem adgang til Churchdesk kalenderen på din mobiltelefon. Opret nemt begivenheder som enhver i din ChurchDesk organisation kan se..