Varmestyring & klokkeautomatik

Hvordan virker det?

ChurchDesk har lavet kalender-abonnement via den gængse kalender standard ICS, som vil kunne anvendes af en række varmestyrings-leverandører eller leverandører til klokkeautomatik. Heriblandt eksempelvis LTECH og SoftControl samt Bellmatic

Du kan selv vælge, hvilket lokale I ønsker varmestyret. Din varmestyrings-leverandør er også meget velkommen til at kontakte os, så guider vi dem I hvordan de kan aflæse kalender-feedet.

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal hente et link til et ICS feed i ChurchDesk. Sådan henter du linket, som du skal sende til jeres udbyder:

• Klik på dit navn i den blå bjælke
  • Vælg ChurchDesk Indstillinger
  • Klik på Kalender i den sorte bjælke til venstre

Her kan du se en oversigt over alle jeres ressourcer. For at få linket til ICS feedet, skal du klikke på knappen "Handlinger", som anvist på billedet og klikke på "Eksporter", for den ressource du ønsker varmestyring for:

Linket i feltet Ressource feed skal du kopiere og sende til jeres varmestyrings leverandør: