Multi-Kirke: Sådan opretter du dine kirker

Vi har lavet en kort video, som viser hvordan du nemmest opretter dine kirker i ChurchDesk.

Trin-for-Trin guide til at sætte jeres kirker op i ChurchDesk

1. Gå til dit brugernavn i den blå bjælke for at oprette dine kirker. Vælg ChurchDesk-indstillinger i menuen.

2. Gå derefter til den sorte bjælke i venstre side og klik på "Kalenderindstillinger"

3. I kalenderindstillingerne skal du vælge den grønne "Opret" -knap for at oprette en ny kirke.

4. Skriv navnet på kirken og den tilhørende adresse i inputområdet.

5. Nu skal du allokere dine ressourcer til hver kirke. Klik på Rediger i handlingsindstillingerne (til højre) for en ressource.

6. Der kan du tildele, hvilken kirke den angivne ressource hører til og evt. angive en adresse