Introduktion til Grupper

Grupper er lavet til de personer, som udfører arbejde i og for kirken. Man skal være oprettet som bruger for at kunne få adgang til Grupper.

Grupper er opdelt således:

• Grupper: Grupper kan arbejde sammen med en fælles kalender, filer og interne beskeder
  • Filer: Filarkivet er der, hvor alle gruppernes medlemmer kan gemme deres dokumenter
  • Gallerier: Galleriet gør det muligt at uploade billeder til gallerivisninger på hjemmesiden
  • Blogindlæg: Blogindlæg kan deles i gruppen, på hjemmesiden og i jeres nyhedsbreve