Del en formular som et link eller i dit nyhedsbrev

Del formular som et link

Når du har oprettet din formular får du et link, som du kan dele på din hjemmeside, sociale medier eller i mails.

Del formularen ved at indlejre den din hjemmeside

Tryk på  knappen "<> iFrame kode" for at få en kode der sættes ind i kildekoden på en side eller en tekstvisning på hjemmesiden.

Tilføj en formular til dit nyhedsbrev

ChurchDesk Formularer er også integreret ind i dit Kontakt modul, så du nemt kan tilføje en formular til et nyhedsbrev.