Læg en formular på hjemmesiden

Der er flere måder at dele en formular på din hjemmeside. Herunder kan du lære tre metoder.

Note: Du skal kopiere linket til en formular, for at udføre disse steps. Derfor skal du have oprettet en formular inden du gennemgår denne vejledning. Se her hvordan du opretter en formular.

1. Indsæt din formular som et link

• Gå til den siden du vil lægge formularen
  • Klik på 'Rediger' og enten indsæt linket direkte i teksten eller klik på link-knappen
  • I feltet 'Søg efter indhold' skriver du formularens titel og klikker på den i drop-down menuen, eller indsæt formular linket direkte ind i feltet 'Link URL'
  • I feltet 'Destination' kan du vælge om formularen skal åbne i en ny fane
  • Afslut med at klikke på 'Indsæt link' og gemme siden nederst

2. Indsæt formular som menupunkt

• Kopier linket til formularen og gå til HJEMMESIDE
  • Klik på Værktøjer og vælg 'Topmenu'
  • Klik på 'Opret' og vælg 'Link'
  • Skriv en titel til menulinket
  • Indsæt linket til formularen i feltet 'Sti'
  • I feltet 'Overordnet link' kan du vælge hvor på hjemmesiden dette menupunkt skal ligge
  • Afslut med at klikke på 'Gem' i bunden

3. Indsæt en formular direkte på en side (som en iFrame)

1. Gå til Formularer
  2. Åbn den relevante formular
  3. Klik på knappen "</> iFrame kode"
  4. Kopier koden i boksen

Nu du har lavet formularen som en iFrame, skal du gå til din hjemmeside og oprette en side, hvor du vil indsætte denne formular.

Opret side og indsæt iFrame kode

1. Gå til Hjemmesiden
  2. Klik på '+ Opret indhold' og vælg 'Side'
  3. Giv din side en titel
  4. Klik på knappen 'Kilde' og indsæt iFrame koden
  5. Klik på 'Tilføj et menulink'
  6. I 'Overordnet menulink' vælger du, hvor på hjemmesiden denne side skal ligge
  7. Afslut med at klikke på 'Gem'

Nu har du en formular direkte på en side.