Opret og indsæt en gallerivisning

Først skal du oprette et galleri i Intranettet. Læs her hvordan. Herefter kan du følge instruktionerne nedenfor.

Sådan indsætter du er galleri på hjemmesiden som et punkt i hovedmenuen

1. Gå til Hjemmeside-applikationen og klik på "+ Opret indhold" i øverste venstre hjørne
  2. Vælg "Gallerivisning"
  3. Giv gallerivisningen en titel
  4. Vælg hvilket galleri du vil vise fra dropdown-menuen
  5. Vælg hvor mange billeder du vil have vist
  6. Sæt flueben i "Tilføj et menulink"
  7. Skriv evt. en beskrivelse (denne tekst vises når man holder musen hen over menupunktet)
  8. Under "Overordnet menupunkt" vælger du, hvor på hjemmesiden gallerivisningen skal ligge
  9. Klik "Gem"

Sådan indsætter du et galleri i hjemmesidens højre eller venstre blok

1. Gå til Hjemmeside-applikationen og klik på "+ Opret indhold" i øverste venstre hjørne
  2. Vælg "Gallerivisning"
  3. Giv gallerivisningen en titel
  4. Vælg hvilket galleri du vil vise fra dropdown-menuen
  5. Vælg hvor mange billeder du vil have vist
  6. Klik "Gem"
  7. Gå til den side hvor du vil have gallerivisningen vist
  8. Klik "Redigér" og rul ned til øvre/nedre blok
  9. Vælg din gallerivisning fra rullemenuen
  10. Klik "Gem"

Anbefalet billede størrelser

Vi anbefaler at minimumsstørrelsen for billederne er 940px i bredde og 529px i højden (16:9 = skærmformatet). På den måde vil billederne også forblive skarpe, hvis du vælger at placere galleriet i en venstre eller højre blok