Opret og indsæt tekstvisning

Du kan oprette en eller flere tekstvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i øvre/nedre blok.

Sådan opretter du en tekstvisning

1. Klik på "+ Opret indhold" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "tekstvisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger
  3. Skriv en tekst eller indsæt et billede, et link eller andet.
  4. Klik på "gem"

Sådan indsætter du en tekstvisning på forsiden eller en anden side

1. Åbn den side, hvor du vil indsætte en tekstvisning og klik på "Rediger" (fx. forsiden)
  2. Scroll ned til øvre/nedre blok
  3. Klik i feltet " - Ingen - " og vælg din tekstvisning fra listen
  4. Du kan flytte placeringen, ved at klikke på korset i højre side og hive linjen op eller ned
  5. Scroll ned i bunden af siden og klik på "gem"

Sådan redigerer du en tekstvisning

1. Klik på "Værktøjer" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "indhold"
  2. Vælg "tekstvisning" i rullemenuen og klik på "opdater"
  3. Find den tekstvisning, du vil redigere og klik på "redigér"
  4. Husk at gemme, når du er færdig med at redigere

Flere redigeringsmuligheder

Tekstvisningens udseende redigeres yderligere

NB: Redigering af en tekstvisnings udseende er kun muligt i tema 6, 7 og 8.

• Baggrunden kan sættes til baggrundsfarve eller billede
  • Tekstfarve kan vælges frit