Opret og indsæt tekstvisning

Du kan oprette en eller flere tekstvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i øvre/nedre blok.

Sådan opretter du en tekstvisning

1. Klik på "+ Opret indhold" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "tekstvisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger
  3. Skriv en tekst eller indsæt et billede, et link eller andet.
  4. Klik på "gem"

Sådan indsætter du en tekstvisning i en sides margin

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en tekstvisning i øvre/nedre blok
  2. Klik på "redigér"
  3. Rul ned under tekstfeltet og vælg hvilke blokke, du vil indsætte i øvre/nedre blok
  4. Rul ned i bunden og klik på "gem"

Sådan redigerer du en tekstvisning

1. Klik på "Værktøjer" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "indhold"
  2. Vælg "tekstvisning" i rullemenuen og klik på "opdater"
  3. Find den tekstvisning, du vil redigere og klik på "redigér"
  4. Husk at gemme, når du er færdig med at redigere

Flere redigeringsmuligheder

Tekstvisningens udseende redigeres yderligere

NB: Redigering af en tekstvisnings udseende er kun muligt i tema 6, 7 og 8.

• Baggrunden kan sættes til baggrundsfarve eller billede
  • Tekstfarve kan vælges frit