Nyhedsbrevs tilmeldings boks til hjemmesiden

Før du opretter en nyhedsbrevs tilmeldings boks, skal du først oprette emneord i dit Kontakt modul. Her kan du se, hvordan du opretter emneord.

Opret en tilmeldings boks

• Gå til HJEMMESIDE modulet
  • Klik på "+ Opret indhold" og vælg "Tilmelding til "Kontakter"

Nu skal du udfylde formularen:

1. Lav en titel
  2. Skriv en beskrivelse (dette er valgfrit)
  3. Vælg hvilket emneord personen skal tilknyttes
  4. Vælg hvilke informationer personer skal give

Indsæt tilmeldings boksen på hjemmesiden

Når du har oprettet tilmeldings boksen kan du indsætte den på hjemmesiden sådan:

1. Gå til den side, du ønsker at indsætte boksen og klik på 'Rediger'
  2. Scroll ned til øvre/nedre blokke
  3. Klik i feltet - ingen -
  4. Vælg "Tilmelding til "Kontakter": [Titel]"
  5. Afslut med at gemme nederst i højre hjørne

Her kan du se, hvordan nyhedsbrevs tilmeldings boksen ser ud på hjemmesiden: