Åbningstider

Vores telefonsupport er åben

Mandag til fredag: kl. 9.00 til 15.00.

Vores telefonnummer er 89 88 10 88.

Du kan altid skrive til os på [email protected] eller via chatten direkte i ChurchDesk, mens du sidder og arbejder.

Vi har også skrevet en række gode supportartikler med svar på de fleste spørgsmål, du måtte have. Du finder dem her: https://support.churchdesk.dk

Du kan også få en god introduktion til ChurchDesk med vores webinarer. Du kan se vores webinarer her

Du kan også booke en af vores rådgivere til mere komplicerede spørgsmål

Du kan booke en af vores rådgivere direkte i deres kalender her. Blot vælg det tidspunkt, som passer dig bedst

Lukkedage

Telefon og email support er lukket weekend og helligdage.