Indsæt et Facebook plugin på hjemmesiden

Sådan kan I oprette et Facebook side til jeres hjemmeside:

1 - Gå til denne side: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin/
2 - I feltet "Facebook Page URL" indsætter du linket til jeres Facebook side
3 - Hvis du ønsker, kan du ændre på bredde, højde og andre ting, ved at skrive i width/hight og tilføje/fjerne flueben

vgEJjBQE8VSWPgya8jVH0Q3GMCAMv4ONWqcBE9hZWw7ekuRV0wwKvEw0vcPLv6nBwhxooWeDgGIhlbsMSeyQ9Rk1s8pqcP5FY86ER9kuW9SzkL_K27BIi7qiHs1aV6SR7-lEMoaJ

4 - Når du er færdig med indstillingerne scroller du ned og klikker på "Get code"

VzLVcEWPZiin_p2h1RUS-7SJ-p9QVnij8BygyPqFgx9Q2wP93j24nGOFWJulnbhzB-ilmAHUyzcrfK8cB5kyB05S5AmPYJTC1_pj8T4PSll4ej7w5Jo32XTjsOkkDIM9Xw0WfwEQ

5 - Du skal kopiere code fra begge kasser ind på jeres hjemmeside

mWvPgl-exWroQ4htvL2nVF_eezJQYioJUcUjhuWHQPaHswPJMpRVDsX6HoDAjV4QWENIcf9CEmMHxWho2nMm5iGWqzK7PsNLrgTnSCMnnef8l9ek3GQfytjQeHNKY3jo1RQ0uKSM
6 - Opret fx. en Tekstvisning, giv den en titel
7 - Klik på 'Deaktiver teksteditor' under tekst boksen
8 - Indsæt begge stykker kode og gem Tekstvisningen
9 - Til sidste indsætter du tekstvisningen på den siden, du ønsker den skal vises