Indsæt et Facebook plugin på hjemmesiden

Hent dit Facebook plugin

1. Gå til https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin/
  2. Udfyld med oplysninger om kirkens Facebook side
  3. Tilpas pluginet's design - vi anbefaler vælge boksene small header samt hide cover photo. Fravælg “Show Friends Faces"
  4. Klik på Get Code for at hent koderne

Sæt pluginet ind på din ChurchDesk Hjemmeside

1. Den første kode indsættes i temaopsætningen (Gå til Værktøjer, vælg Temaopsætning og find feltet Sidehovede under Avanceret Custom Javascript nederst på siden)
  2. Den anden kode indsættes på den side eller tekstvisning hvor Facebook plugin skal vises (rediger siden/tekstvisningen) klik på knappen kilde i værktøjslinjerne og indsæt koden fra Facebook her)
  3. Gem tekstvisningen og læg det f.eks. på forsiden af jeres site