Kom godt i gang med ChurchDesk

Velkommen til ChurchDesk

Denne artikel er din introduktion til hvordan du let kommer i gang med ChurchDesk. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig

Jeres personlige opstart med ChurchDesk

Vi holder jer i hånden hele vejen. Jeres opstart består af tre trin

Trin 1 - Personlig opstartsmøde med jeres ChurchDesk rådgiver

Et online møde, hvor vi aftaler hvordan vi kommer til at arbejde sammen med jer. Introduktion til hvem der bør involveres fra jeres  side. Og så en generel introduktion til ChurchDesk.

Trin 2 - Deltage i vores online webinarer

Vi har lavet fire webinarer for at hjælpe jer til at få succes med ChurchDesk. I kan invitere så mange mennesker fra jeres kirke som I vil og I kan deltage så ofte I vil.

Meld jer til webinarene her

Trin 3 - Personlig opfølgning jeres ChurchDesk rådgiver

Jeres ChurchDesk rådgiver følger op med jer personligt i et online møde, for at sikre at I er kommet godt i gang og at alle jeres spørgsmål er besvaret.

Support

Hvis I har spørgsmål til produktet, så hjælpe vi jer altid hurtigt her på [email protected]. I kan også altid give os et ring på 7070 2670. Der findes også svar på de flere spørgsmål i vores hjælpecenter.

Det er let at flytte ind i ChurchDesk

• Vi importerer alle jeres kontakter, f.eks. nyhedsbrevsmodtagere og konfirmander til ChurchDesk.
  • Vi importerer jeres begivenheder fra alle de større kalenderudbydere.
  • Vi kan tilbyder også en tilkøbsservice, hvor vi kan sætte hele jeres nye website op for jer. Læs mere her

Få ChurchDesk med på mobilen

Du kan få ChurchDesk med på både iPhone og Android