Se din private kalender i ChurchDesk

Du kan tilføje din private kalender til ChurchDesk kalenderen, så du kan tjekke begge på én gang.

Din egen kalender vil kun være synlig for dig, ingen andre i kirken vil kunne se den. Du har mulighed for at markere dine private kalenderbegivenheder som optaget i ChurchDesk kalenderen, så hvis nogen forsøger at reservere dig til en begivenhed eller tildele dig en tjeneste i bemandingsplanen, viser det, at du er optaget.

Det kan tage 15-20 minutter for opdateringer fra din private kalender bliver synlige i ChurchDesk.

Først skal du finde dit iCal link in din private kalender. Vi har listet vejledningen til, hvordan man finder sit iCal link, til de mest populære kalendere, i bunden af denne vejledning.

Når du har fundet dit iCal link, skal du gå til kalenderen i ChurchDesk og klikke på + ved siden af "Mine kalendere." Her tilføjer du iCal linket og derefter bliver begivenhederne loadet ind i ChurchDesk kalenderen.

NB! Vi supporterer ikke kalendere, der kræver en adgangskode for at bruge iCal linket

• Outlook iCal feeds kan vise begivenheder 3 måneder tilbage i tiden og 6 måneder frem i tiden
  • Apple iCal feeds kan vise begivenheder 1 år tilbage i tiden og 1 år frem i tiden
  • Google iCal feeds kan vise begivenheder 1 år tilbage i tiden og 1 år frem i tiden

Her kan du se, hvordan du finder dit iCal link i din Google kalender. Følg vejledningen "Se din kalender (kun visning)": https://support.google.com/calendar/answer/37648?hl=da#zippy=%2Cse-din-kalender-kun-visning

Her kan du se, hvordan du finder dit iCal link i din Outlook kalender

• Først skal du logge på din kalender via https://outlook.com
  • Klik på tandhjulet øverst til højre
  • Klik på "Se alle Outlook-indstillinger" nederst i højre hjørne

• Klik på "Kalender" og derefter på "Delte kalendere"
  • kopier ICS linket