Sådan tilføjer du kirker til din Portal

ChurchDesk Portal kan præsentere begivenheder fra alle dine kirker på et hvilket som helst af dine websteder samt udarbejde rapporter til nem deling af begivenheder på tværs af dit provsti.

Sådan tilføjer du en kirke til din Portal

Når du har købt ChurchDesk Portal vil vi hjælpe dig med at sikre, at alle dine kirker får en gratis ChurchDesk-kalender, hvis de ikke allerede bruger ChurchDesk.

Vi tilføjer også alle dine kirkers til din Portal ved at forbinde sognenes ChurchDesk-kalender med din Portal. Hvis kirken allerede har en ChurchDesk-konto, kan det gøres meget hurtigt, og deres begivenheder vil være tilgængelige i din Portal med det samme.

Hvad hvis kirken ikke har en ChurchDesk-konto?

Hvis du har købt ChurchDesk Portal, vil alle dine kirker få en gratis ChurchDesk-kalender. Du skal blot give os deres kontaktoplysninger, så hjælper vi dem med at få oprettet deres gratis ChurchDesk-kalender.