Hvordan skal mine kirker matche deres begivenheder til Portalens begivenheds-kategorier?

Når du har oprettet de begivenheds-kategorier, som du ønsker at gøre tilgængelige i din ChurchDesk Portal, så skal kirkerne matche deres begivenhedskategorier med portalens kategorier.

Det er meget enkelt

• Kirken går til deres egen ChurchDesk
  • Her går de til ChurchDesk Settings og vælger Kategorier
  • For hver af de begivenheds-kategorier, som kirken ønsker at dele med portalen, skal de klikke på Rediger og i feltet nederst i modellen vælge, hvilken kategori den skal tilknyttes til portalen.

Trin for trin illustration af hvordan sognets begivenhedskategories knyttes til portalens kategorier