Introduktion til Studio - fuld video tour

ChurchDesk Studio er jeres drag & drop editor til at designe ethvert nyhedsbrev, invitation eller plakat, som en kirke kunne ønske

• Design jeres egne nyhedsbreve og invitationer
  • Eller brug en af vores mange smukke skabeloner til nyhedsbreve, invitationer mm.
  • Print flotte plakater og flyers til jeres arrangementer med få klik
  • Let at dele alt fra Studio på sociale medier

ChurchDesk Studio er inkluderet i vores Medium og Large abonnementer og kan fås som tilkøb til Basic og Small abonnementer.