Aktivitetsliste

Aktivitetslisten en nem måde at få et flot overblik over kommende gudstjenester og andre aktiviteter. Designet til nemt at udskrive og tilføje til din opslagstavle

I denne video viser jeg dig, hvordan du opretter din aktivitetsliste.

Trin for trin instruktioner:

- Gå til kalenderen
- På venstre menulinje finder du funktionen "Aktivitetsliste".
- Vælg det tidsrum, du ønsker at oprette listen for
- Vælg de begivenhedskategorier, du vil have med i printet.
- Når du har de begivenheder, som du gerne vil skabe et overblik over, skal du klikke på knappen "Aktivitetsliste" i øverste højre hjørne
- Dette vil give dig et overblik over de forskellige tilgængelige skabeloner. Du kan klikke på hvert billede for at få en forhåndsvisning
- Vælg din foretrukne skabelon ved at klikke på alternativknappen og bekræft valget
- Et Word-dokument vil derefter blive downloadet med de valgte begivenheder i det ønskede format.