Sådan lægger du et nyt billede ind i en Studio mail

Videovejledning

I denne videovejledning vil vi demonstrere måder at tilføje billeder til din Studio mail
  • Upload fra filarkivet.
  • Find og tilføj et billede fra de integrerede billeddatabaser som Unsplash

Trin for trin vejledning

• Upload fra filarkivet
  • Når du rediger i Studio, har du et udvalg af værktøjer i højre side
  • Længst til højre har du en mørkegrå menulinje med mulighederne "Indhold", "Blokke", "Side" og "Billeder"
  • Når du klikker på indhold, kan du tilføje forskellige indholdstyper til din mail med træk og slip. Du kan vælge indholdstypen "Billede" og trække det ind i det område af mailen, hvor du vil have et billede
  • Når du har gjort det og klikket på elementet i beskeden, så har du i højre side nu en blå knap til "Upload billede" - her kan du vælge blandt billederne i dit arkiv
  • Faktisk kan du klikke på et hvilket som helst billede i beskeden, og muligheden "Upload billede" er tilgængelig, hvilket gør det nemt at skifte billeder ud

Tilføj billede fra billeddatabaser

• Længst til højre har du menupunkterne "Indhold", "Blokke", "Side" og "Billeder".
  • Klik på "Billeder"
  • Her får du vores integration i flere billeddatabaser, hvor du kan søge på nøgleord for at finde det, du skal bruge.
  • Du kan blot trække og slippe billederne på din mail for at tilføje dem eller trække over et eksisterende billede for at erstatte det