Rediger et billede i Studio - Beskær ændre størrelse og mere.

Trin for trin vejledning til, hvordan du redigerer billeder i Studio.
  • Når du har tilføjet et billede til din mail (enten ved at uploade eller vælge fra de integrerede billeddatabaser)
  • Du skal klikke på billedet med din markør.
  • Så har du nu i højre side muligheden for at "Anvend effekter og mere".
  • Derefter åbner billedredigering op, du har nu et bredt udvalg af værktøjer, fra filtre, beskæring, ændring af størrelse osv.
Ændre størrelsen på billede.
  • Klik på indstillingen ændre størrelse.
  • Nu har du mulighed for at bestemme størrelsen på billedet enten ved at ændre det absolutte antal pixels eller som procenter.
  • Du kan også bestemme, om billedet skal bevare forholdet mellem brede og højde (en cirkel vil bevare sin form).
  • Når du er tilfreds, klik på anvend og gem.
Beskær billede.
  • Klik på indstillingen beskæring, og du vil få en række populære billedformater, som du kan bruge til at finde det format, du vil bruge.
  • I billedredigering har du også muligheder for at sætte et filter på billedet og meget mere.
  • Husk at trykke på anvend og gem. Eller afbryd for at fortryde ændring.