Sådan laver du flette egenskaber, for at gøre mail mere personlig i Studio mail

Trin for trin vejledning

I Studio kan du tilføje flette egenskaber såsom modtagerens navn til en besked ved hjælp af Flet Tags i Studio. Her er hvordan kan gøres
  • Gå til et tekstområde i din Studio mail, hvor du vil tilføje f.eks. et modtagernavn
  • Når markøren er placeret og du har klikket i teksten, hvor du ønsker informationen, skal du vælge "Flet Tags" i menuen, som er dukket op for tekstområdet
  • Når du har klikket på "Flet Tags" vil du finde et sæt attributter, som du kan tilføje til din besked her, såsom modtagerens fornavn, fulde navn eller endda et afmeldingslink i f.eks. nyhedsbreve.