Tilføj og rediger Sociale medie ikoner i Studio mail

Trin for trin Vejledning

Her bliver du vejledt i, hvordan du tilføjer sociale medier til dine Studio mail
  • I højre side under "Indhold" kan du trække dine sociale mediekanaler ind i din mail
  • Du kan i højre side i indstillingerne for sociale medier bestemme, hvilke sociale mediekanaler du vil aktivere og deres stil. Du skal blot klikke på ikonerne for dem, du vil tilføje, og vælge den visuelle stil for ikonerne i rullemenuen
  • Når du har aktiveret de kanaler, du vil fremhæve, skal du for hver af kanalerne under URL angive linket til din specifikke adresse/kanal