Skift baggrundsfarve i Studio mail

Trin for trin vejledning

• Vælg indholdsområdet for den besked, som du vil ændre farverne for
  • I højre side kan du ændre farverne - Vi anbefaler at ændre farver via "Rækkeegenskaber", så farveændringen gælder pænt for hele den valgte indholdsrække
  • I "Rækkeegenskaber" kan du ændre farven for baggrunden (margenfarven) eller for indholdsbaggrunden
  • Du skal blot klikke på den respektive farvevælger for at skifte
Vær opmærksom på baggrundsfarven er som i lag, farver der bestemmes i kolonne vil ligge oven på farver bestemt i sektionen her kaldet rækkeegenskaber