Ændre et baggrundsbillede (Et billede med tekst oven på)

I denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du ændrer et baggrundsbillede i en skabelon, hvor der er tekst oven på billedet.

Trin for trin vejledning

• Et billede med tekst oven på eller andre slags elementer såsom skillelinje, knapper osv.
  • For at ændre dette billede skal du vælge hele rækken af indhold, som dette billede tjener som baggrund for
  • Når du har valgt denne række, vil du i højre hjørne finde muligheder for denne række
  • Hvis du ruller lidt ned, vil du kunne finde muligheden for "Upload billede"
  • Vælg "Upload billede", og du kan vælge et nyt billede i dit filarkiv for at erstatte billedet