Opret personlige noter i ChurchDesk

Private og personlige noter i ChurchDesk

Hos ChurchDesk tror vi at et godt værktøj til at håndtere præstens personlige noter om kirkens kontakter, har en positiv effekt på hvordan man fastholder og udbygger den personlige kontakt..
Alle brugere af ChurchDesk kan oprette personlige noter om kirkens kontakter. Disse personlige noter bliver ved med være personlige. De kan hverken deles eller overdrages, men kan kun ses af den person der har oprettet noten.

På kontakten:

På kontaktkortets 4. fane "Personlige noter" kan man se hvem der har oprettet en note og hvornår, men man kan se hvad der står i noten.
Klik på "Tilføj personlig note" for at oprette en ny note. Klik på en note, du selv har oprettet for at læse og /eller redigere den.

Samlet oversigt over personlige noter:

Vælg personlige noter i den sorte bjælke til venstre, når du arbejde med kontakter.
Du kan søge i noterne og vælge om du vil have vist alle noter (som her) eller kun egne noter. Og igen: det er kun egne noter du kan åbne og læse.
Personlige noter er også tilgængelige fra ChurchDesks mobil app