Opret en bruger fra kontakter

Du har en kontaktperson i Kontakter, som du vil oprette som aktiv bruger i ChurchDesk?

Det eneste du skal gøre er at klikke på kontaktpersonens navn i oversigten, så du kommer til deres profiloversigt. Øverst til højre vil du se en knap, hvor der står "Opret som ChurchDesk bruger".

Du vil nu blive guidet gennem processen med at oprette en ny bruger som beskrevet her (startende med det tredje punkt under "Opret en ny bruger"): https://support.churchdesk.dk/article/130-opret-og-administrere-brugere