Sådan opretter du en nyhedsbrevsliste

Du befinder dig i området "Kontakter - Lister". Du vil nu se to faner.

Den første fane indeholder dine eksisterende (gamle) lister, der er oprettet ved hjælp af filterkriterier - disse har filtersymbolet for at gøre det klart.
Den anden fane indeholder listerne over nyhedsbreve.
Hvis du åbner en nyhedsbrevsliste via "Opret - Opret nyhedsbrevsliste" i øverste højre hjørne, åbnes dette vindue:
  • Indtast en titel til nyhedsbrevslisten.
  • Vælg, om du vil overføre kontakter fra et eksisterende filter til den nye nyhedsbrevsliste. Selve det gamle filter forbliver parallelt med den nye nyhedsbrevsliste under Lister under fanen "Filter". Du kan slette den manuelt, hvis det er nødvendigt.
  • Til installationer i flere kommuner: Vælg, hvilke sogne kontakterne på denne nyhedsbrevsliste skal være tilknyttet, og hvilke sogne der har lov til at bruge denne nyhedsbrevsliste.
  • Gem listen ved at klikke på "Opret".